·

CB 1 Uitgeschakeld in AP Buitenbeker

CB 1 is er dinsdagavond helaas niet in geslaagd zich te plaatsen voor de halve finale van de AP Buitenbeker. Op eigen veld werd met 12-15 verloren van OKO/Bies 2.

De basis van de nederlaag werd gelegd in de beginfase van de wedstrijd. CB 1 begon erg rommelig aan de wedstrijd en kwam zeer moeizaam in haar spel. Pas bij een achterstand van 0-5 wist ons vlaggenschip zijn eerste doelpunt te scoren. Naarmate de eerste helft vorderde wist CB 1 de achterstand echter te verkleinen tot 7-8 bij rust.

Na rust werd al snel de 8-8 gescoord en pakte CB 1 even later voor het eerst een voorsprong: 9-8. Helaas kon de voorsprong niet worden vastgehouden. Mede dankzij enkele wissels pakte OKO 2 weer een voorsprong die in de slotfase opliep tot 11-15.

De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 12-15, waarmee CB 1 zich nu volledig kan richten op de competitie waarin het nog altijd bovenaan staat in de Derde Klasse A.