·

CB 1 Ook te sterk voor WSS 1

CB 1 heeft zondag opnieuw een overwinning geboekt op het veld. Op bezoek bij WSS 1 was ons vlaggenschip met 10-16 te sterk voor de gastheren. Dankzij deze overwinning en het verrassende verlies van titelconcurrent VZK/Donkerbroek 1 verstevigt CB 1 de koppositie in de poule.

Onder zonnige omstandigheden trad CB 1 met een licht gewijzigde basisopstelling aan op het nieuwe kunstgras van WSS. Direct vanaf het begin had het eerste een veldoverwicht ten opzichte van de thuisploeg en nam het het initiatief in de wedstrijd. Het lukte voor rust echter nog niet om definitief afstand te nemen van WSS. Ruststand 5-6.

In de tweede helft sloegen onze geel-zwarte krijgers al snel een gat van 3 punten. WSS wist echter weer terug te komen tot 1 doelpunt achterstand, maar een tweede "run" van CB 1 betekende het definitieve verschil. Via 9-10 liep het eerste uit naar 10-13 om de wedstrijd uiteindelijk met 10-16 te winnen. Mede dankzij de nederlaag van VZK een erg belangrijke overwinning. Met nog 4 wedstrijden te gaan heeft CB 1 nu drie punten voorsprong op de naaste belager.

Aankomende zaterdag staat de volgende wedstrijd voor CB 1 op het programma als het op bezoek moet bij DIO 1.