·

CB 3 én 4 kampioen op super-zondag

Dit weekend stond voor de meeste teams alweer de laatste veldwedstrijd van 2017 op het programma. Met vijf thuiswedstrijden op het programma werd het een echte super-zondag. Onder stralend zonnige omstandigheden wisten alle teams hun wedstrijden te winnen en pakten CB 3 én 4 het kampioenschap. Allemaal gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!

De wedstrijddag werd begonnen door CB 5 die knap wisten te winnen van Korwi 3 met 8-7. Tegelijkertijd ging CB 3 de strijd aan met Rodenburg 4 om het kampioenschap. Waar CB 3 afgelopen woensdag nog verloor van Rodenburg 4, wist het vandaag de punten in eigen huis te houden. Met een mooie 17-12 overwinning werden zij de eerste kampioen van de dag!

Daarna was het de beurt aan CB 2 en 4. Na een slechte eerste helft keek CB 2 aan tegen aan 4-8 achterstand tegen Rodenburg 3. Na de rust herpakte het tweede zich echter en wist de achterstand om te buigen in een knappe en belangrijke 16-14 overwinning.

CB 4 maakte ondertussen samen met Hoogkerk 5 wie in hun poule kampioen zou worden. Beide ploegen maakten er een spannende strijd van, maar uiteindelijk toonde CB 4 zich met 13-12 de sterkste en pakten dus ook zij het kampioenschap.

Het laatste woord op deze Super-Zondag was aan CB 1. Ook zij sloten het veldseizoen op een mooie manier af. Tegen Rodenburg 1 lieten zij er geen enkele twijfel over bestaan wie vandaag de beste was. Ons vlaggenschip controleerde de gehele wedstrijd en kwam geen moment in gevaar. De scheidsrechter floot uiteindelijk af bij een ruime 19-11 overwinning.

En zo leverde deze Super-Zondag 5 mooie overwinnigen op voor CB. De dag werd afgesloten met een heerlijk Chinees buffet.