· 

Club Brothers presenteert topspeelster!

Met ingang van volgend seizoen heeft Club Brothers zich versterkt met Laura van Noordenburg. Laura maakt de overstap van het Friese LDODK. 

Hierbij de mogelijkheid Laura zichzelf voor te stellen.

 

“Mijn naam is Laura van Noordenburg. Ik ben opgegroeid in Terwispel en woon sinds kort in Gorredijk. Ik korfbal al van jongs af aan bij kv. LDODK. Op mijn 18e kwam ik in de selectie van LDODK terecht en mocht ik aantreden in de reserve korfbal league. In mijn periode als selectiespeler van LDODK heb ik ook verschillende keren mijn opwachting mogen maken in het eerste team.

 

Een geweldige ervaring. De korfbal league met haar entourage is een geweldige belevenis en ik ben blij hier onderdeel van uit te hebben gemaakt voor LDODK. Omdat ik werk en korfbal wou combineren zocht ik een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden bij Club Brothers. Ik zie in deze groep veel groei mogelijkheden en een sterke selectie waar nog veel meer uit te halen valt. Een uitdaging die voor mij niet snel genoeg kan beginnen.

 

Mijn ambitie is op een belangrijke factor te worden binnen de selectie van CB. Graag breng ik mijn ervaring over aan de andere dames zodat we met z’n allen groeien en op een hoger niveau komen. In de gesprekken met de nieuwe hoofdtrainer en TC kwam naar voren om gevarieerd te gaan spelen, dynamisch en met veel power. Dit maakt het dat ik veel zin krijg in het nieuwe seizoen”.

 

Het bestuur van CB is zeer verheugd met deze versterking voor komend seizoen. Met de komst van Laura komt er veel ervaring bij de selectie. Wij wensen haar een mooie tijd bij Club Brothers met vele successen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Club Brothers: 

Zilverlaan 10/5

9743 RK Groningen

050-3143255