· 

CB 1 Hervat veldcompetitie met ruime overwinning

CB 1 is prima begonnen aan de tweede helft van de veldcompetitie. Op bezoek bij Roreko 1 werd uiteindelijk ruim gewonnen met 11-20. Dankzij deze overwinning heeft CB 1 de koppositie in de poule weer overgenomen van VZK/Donkerbroek 1.

 

Na een korte, maar goede voorbereiding begon ons vlaggenschip zondag met frisse energie aan de uitwedstrijd tegen Roreko 1. In de eerste helft slaagde CB 1 er in tot twee maal toe een gaatje van twee doelpunten te creëren, maar lukte het niet om definitief los te komen van de thuisploeg. Vlak voor rust pakte Roreko zelfs nog een 9-8 voorsprong.

 

In de tweede helft deed CB 1 er een schepje bovenop en stelde het al snel orde op zaken. Via 9-12 liepen onze geel-zwarte krijgers uit naar een ruime 10-17 voorsprong. De overwinning kwam niet meer in gevaar en zo mocht het eerste een mooie 11-20 overwinning bijschrijven. Een positief begin van een hopelijk feestelijk einde van het seizoen.

 

Komende zondag speelt CB 1 weer haar eerste thuiswedstrijd op het veld tegen SDO ( S ) 1. Komt allen!

 

UITSLAGEN ZONDAG 14 APRIL

Roreko 1 - CB 1: 11-20

OKO/Bies 3 - CB 2: 21-16

Korwi 2 - CB 3: 7-7

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Club Brothers: 

Zilverlaan 10/5

9743 RK Groningen

050-3143255