·

CB 1 in tweede helft ruim langs DIO 1

CB 1 heeft zaterdag wederom een prima overwinning geboekt. Op bezoek bij DIO 1 kwam de geel-zwarte diesel wat traag op gang, maar werd er uiteindelijk ruim gewonnen van DIO 1: 12-22.

In de openingsfase nam ons vlaggenschip al snel een 1-3 voorsprong. Ondanks dat CB 1 veel kansen bleef creëren, slaagde het er niet in deze om te zetten in doelpunten. DIO kwam terug in de wedstrijd en nam via een 5-5 tussenstand zelfs een 7-5 voorsprong. Onze geel-zwarte krijgers wisten dit gat echter weer te dichten en pakten voor de rust een minimale voorsprong: 7-8.

In de tweede helft kwam CB 1 vol op toeren. Er werd al snel een voorsprong genomen van 3 punten (7-10), die verder werd uitgebouwd naar een comfortabele marge van 11-17. CB 1 bleef ook in het restant van de tweede helft met scherp schieten, waardoor er uiteindelijk een fraaie 12-22 overwinning werd geboekt. Dankzij de overwinning blijft het eerste de trotse koploper in de poule.

Aankomende zondag kan CB 1 een nieuwe stap richting het kampioenschap zetten als het huis mag aantreden tegen Vitesse 1. Komt allen!

Eervolle vermelding gaat dit weekend uit naar CB 2 dat zondag na een uitstekende wedstrijd de eerste overwinning op het veld boekte. Op bezoek bij DOW/Wez Handich 4 werd knap met 11-13 gewonnen. Hulde!