· 

Huldiging CB1 en feestelijke seizoensafsluiting

Aanstaande zondag 16 juni staan alweer de laatste wedstrijden van dit korfbalseizoen op het programma. Na het kersverse kampioenschap van CB 1, willen we het seizoen in stijl afsluiten met alle leden en vrienden en familie.


Na de wedstrijd van CB 1 tegen Roreko 1 (start 14.30 uur) zal ons vlaggenschip om 16.30 uur gehuldigd worden in de kantine. Kom dus allen om dit geweldige succes op het veld en daarbuiten te vieren!! 


Na de huldiging zullen er allerlei lekkere hapjes zijn verzorgd door de selectie om nog even gezellig na te borrelen. Het zou dus super zijn als iedereen na de wedstrijd blijft hangen voor de huldiging en de after-borrel!


Ten slotte zullen we het seizoen rond 19.00 uur afsluiten met een gezamelijke maaltijd.


Noteer zondag 16 juni dus met hoofdletters in je agenda, nodig vrienden en familie uit zodat we er samen een geweldig korfbal- en kampioensfeest van kunnen maken!!


Tot zondag!!


Club Brothers: 

Zilverlaan 10/5

9743 RK Groningen

050-3143255