· 

CB-Selectie te sterk voor Olympia

CB 1 heeft zondag haar tweede overwinning op rij geboekt in het nieuwe zaalseizoen. Voor eigen publiek werd oude bekende Olympia (T) 1 met 18-12 verslagen.

 

Balsponsor: Defenz Advocaten

 

Na een nederlaag in de openingswedstrijd tegen Roreko en de ruime overwinning op Koru stond zondag alweer de derde zaalwedstrijd van dit seizoen op het programma. De selectie van Olympia uit Twijzel kwam op bezoek voor hun wedstrijden met onze geel-zwarte brigade. In het "voorprogramma" boekte CB 2 na een prima wedstrijd haar eerste overwinning: 20-15.

 

Goed voorbeeld doet goed volgen, zo zou later blijken. CB 1 begon uitstekend aan de wedstrijd tegen Olympia 1. Ondanks dat de doelpunten duur waren, pakte ons vlaggenschip al vroeg in de wedstrijd een voorsprong. Bij rust was de voorsprong uitgebouwd tot 9-5.

 

In de tweede helft bleef CB 1 de bovenliggende partij en werd er verder afstand genomen van de gasten. De aanstaande overwinning kwam geen moment in gevaar en na 60 minuten korfbal was de tweede zege op rij een feit: 18-12.

 

Volgende week staat alweer de vierde zaalwedstrijd op het programma op bezoek bij het onbekende Melynas uit Eerbeek. Speciale dank gaat uiteraard uit naar de balsponsor van afgelopen zondag: Defenz Advocaten.

 

UITSLAGEN ZONDAG 8 DECEMBER

CB 1 - Olympia (T) 1: 18-12

CB 2 - Olympia (T) 2: 20-15

CB 3 - Lintjo 5: 12-13

CB 4 - De Pein 4: 6-7

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Club Brothers: 

Zilverlaan 10/5

9743 RK Groningen

050-3143255