Doe mee met de doelpunten actie !!!

Doe mee met de doelpunten actie !!!

Wat is de bedoeling?

* Voorspel hoeveel doelpunten ons eerste team in het zaalseizoen zal gaan scoren.
* Er mogen meerdere mensen hetzelfde aantal doelpunten voorspellen; nadeel is dan wel dat de eventuele prijs gedeeld moet worden.
* Degene die het meest dichtbij het uiteindelijk gescoorde aantal komt heeft gewonnen. Dat kan dus zowel boven als onder het juiste aantal zijn.

De inleg is € 10,00 


De winnaar krijgt 25% van de totale inleg
2e plaats krijgt 15% van de totale inleg
3e plaats krijgt 10% van de totale inleg

En natuurlijk: 50% van de totale inleg is voor de clubkas

Niets kan je dus weerhouden van deelname... je spekt de clubkas!!!

Aanmelden is mogelijk tot en met 9 december a.s. vóór aanvang van de wedstrijd van het eerste team (dit is de tweede competitie-wedstrijd). Je kunt je aantal tot die tijd mailen naar: nathalie_gorter@hotmail.com 
of je geeft je aantal door aan Erik/ Ineke/ Nathalie.

 

De inleg graag zsm voldoen


Even voor de mensen die denken het eindresultaat te kunnen uitrekenen, het eerste team heeft 6 tegenstanders (dus 12 wedstrijden), te weten:

WSS, Zwart Wit, Olympia (T), EKCA, Zwaluwen, Vitesse (Be)

 

De eerste uitslag krijgen jullie kado! Club Brothers 1 heeft afgelopen weekend met 17-26 gewonnen van Vitesse.

Elke week zal de tussenstand naar jullie allen worden gemaild.

 

Heel veel succes!

 

Groetjes Erik, Ineke en Nathalie

 


CB's Nuver KlouK 5


CB´s Nuver KlouK 3
BELANGRIJK - ALV UITGESTELD NAAR DI. 19 DEC!

Beste Club-genoten,

In verband met de te verwachten weersomstandigheden (code rood) gaat de Algemene Ledenvergadering van vanavond (maa. 11 dec) NIET door.

De ALV wordt verplaatst naar di. 19 december om 19.30 uur in ons Clubhuis.

Het bestuur

 
CB 3 ÉN 4 KAMPIOEN OP SUPER-ZONDAG!

Dit weekend stond voor de meeste teams alweer de laatste veldwedstrijd van 2017 op het programma. Met vijf thuiswedstrijden op het programma werd het een echte super-zondag. Onder stralend zonnige omstandigheden wisten alle teams hun wedstrijden te winnen en pakten CB 3 én 4 het kampioenschap. Allemaal gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!

 

De wedstrijddag werd begonnen door CB 5 die knap wisten te winnen van Korwi 3 met 8-7. Tegelijkertijd ging CB 3 de strijd aan met Rodenburg 4 om het kampioenschap. Waar CB 3 afgelopen woensdag nog verloor van Rodenburg 4, wist het vandaag de punten in eigen huis te houden. Met een mooie 17-12 overwinning werden zij de eerste kampioen van de dag!

Daarna was het de beurt aan CB 2 en 4. Na een slechte eerste helft keek CB 2 aan tegen aan 4-8 achterstand tegen Rodenburg 3. Na de rust herpakte het tweede zich echter en wist de achterstand om te buigen in een knappe en belangrijke 16-14 overwinning.

 

CB 4 maakte ondertussen samen met Hoogkerk 5 wie in hun poule kampioen zou worden. Beide ploegen maakten er een spannende strijd van, maar uiteindelijk toonde CB 4 zich met 13-12 de sterkste en pakten dus ook zij het kampioenschap.

Het laatste woord op deze Super-Zondag was aan CB 1. Ook zij sloten het veldseizoen op een mooie manier af. Tegen Rodenburg 1 lieten zij er geen enkele twijfel over bestaan wie vandaag de beste was. Ons vlaggenschip controleerde de gehele wedstrijd en kwam geen moment in gevaar. De scheidsrechter floot uiteindelijk af bij een ruime 19-11 overwinning.

En zo leverde deze Super-Zondag 5 mooie overwinnigen op voor CB. De dag werd afgesloten met een heerlijk Chinees buffet.

 

UITSLAGEN ZONDAG 15 OKTOBER:

CB 1 - RODENBURG 1: 19-11

CB 2 - RODENBURG 3: 16-14

CB 3 - RODENBURG 4: 17-12

CB 4 - HOOGKERK 5: 13-12

CB 5 - KORWI 3: 8-7

 


BEKERAVONTUUR CB 2 VOORBIJ

CB 2 is er dinsdagavond helaas niet in geslaagd zich te plaatsen voor de volgende ronde van de AP Buitenbeker. Na de ruime zege tegen Ritola 3 in de eerste ronde, moest nu de meerdere worden erkend in het sterke Emmeloord 1.

In de eerste helft liepen de gasten, momenteel koploper in hun poule in de Derde Klasse, uit naar een ruime 3-10 ruststand. In de tweede helft wist CB 2 de korf wat vaker te vinden om de wedstrijd uiteindelijk af te sluiten meteen 12-19 nederlaag.

Komend weekend ligt de focus weer volledig op de competitie. De selectie speelt dan de belangrijke uitwedstrijden tegen Olympia (T) 1. CB 3 speelt thuis tegen SDO ( S ) 3. CB 4 en 5 zijn dit weekend vrij.

 


CB 1 NIET OPGEWASSEN TEGEN KOPLOPER OKO/BIES 1

CB 1 is er zondag niet in geslaagd koploper OKO/Bies 1 het eerste puntverlies te bezorgen. Na een moeizame wedstrijd bleken de gasten met 15-21 te sterk.

OKO nam al vroeg in de wedstrijd een 0-2 voorsprong, maar deze achterstand wist ons vlaggenschip nog weg te werken. Tot 7-7 ging de wedstrijd gelijk op, maar daarna wisten de gasten toch weer een voorsprong te pakken. In de tweede helft wist CB 1 nog eenmaal terug te komen tot 3 punten achterstand, maar uiteindelijk bleek OKO helaas toch te sterk.

CB 1 blijft hierdoor staan op 4 punten uit 5 wedstrijden. Volgend weekend wacht de belangrijke uitwedstrijd tegen concurrent Olympia (T) 1.

Uitslagen zondag 1 oktober:

CB 1 - OKO/Bies 1: 15-21

CB 2 - OKO/Bies 2: 12-16

Hoogkerk 5 - CB 4: 21-19

Korwi 3 - CB 5: 12-8

 


CB 1 KOMT NET TEKORT TEGEN ZKC'19 1

CB 1 is er zondag helaas niet in geslaagd de uitwedstrijd bij ZKC'19 1 te winnen. In een zeer spannende wedstrijd was het geluk niet aan onze zijde en werd met 26-24 verloren.

Onder prachtige zonnige omstandigheden ging de thuisploeg voortvarend van start en nam direct een voorsprong. Ons vlaggenschip wist zich echter te herstellen en maakte de achterstand weer goed. Via doelpunten over en weer floot de scheidsrechter voor de rust bij een terechte gelijke stand van 14-14.

In de tweede helft was het opnieuw ZKC'19 dat een klein gaatje wist te slaan. CB 1 behield wel de aansluiting, maar slaagde er niet in de achterstand definitief goed te maken. Na een spannende en boeiende wedstrijd, waren beide ploegen zeer gelijkwaardig aan elkaar waren, bleven de punten uiteindelijk in Zuidwolde.

Uitslagen zondag 24 september:

ZKC'19 1 - CB 1: 26-24

ZKC'19 3 - CB 2: 14-11

Goorecht 1 - CB 3: 14-14

Goorecht 2 - CB 4: 12-20

Spes (E) 1 - CB 5: verplaatst naar woe. 4 okt

 


CB 1 UITGESCHAKELD IN JAN MULDER BEKER

CB 1 is er woensdagavond helaas niet in geslaagd de tweede ronde te bereiken van de Jan Mulder beker. Op eigen veld was Quick '21 1 met 14-17 te sterk.

Ons vlaggenschip nam in de beginfase nog een 3-1 voorsprong, maar de gasten uit Oudega wisten de achterstand in de loop van de eerste helft om te buigen in een voorsprong. Bij rust leidde Quick met twee doelpunten verschil.

In de slotfase van de tweede helft kwam CB 1 nog een keer terug tot één doelpunt achterstand, maar het laatste woord was toch nog aan Quick '21.

Dankzij deze nederlaag is het bekeravontuur van CB 1 voor dit seizoen voorbij en kan het zich volledig focussen op het restant van de competitie.

 


CB 2 EENVOUDIG NAAR TWEEDE RONDE A.P. BUITENBEKER

CB 2 heeft zich dinsdag eenvoudig weten te plaatsen voor de tweede ronde van de A.P. Buitenbeker. Op eigen veld werd na een 14-2 ruststand overtuigend met 26-8 van Ritola 3 gewonnen.

In de tweede ronde van de beker zal CB 2 wederom thuisspelen tegen Emmeloord.

CB 1 komt morgen in actie in de Jan Mulder Beker. Ons vlaggenschip speelt om 20.00 uur thuis tegen Quick '21 1. Komt allen!

 


GROTE CLUBACTIE

Beste Club-genoten,

Ook dit jaar doet CB weer mee aan de Grote Clubactie. Voor dit jaar hebben we 200 loten besteld!

Zoals alle jaren vragen we van jullie dat je minimaal 3 loten afneemt. Deze kun je uiteraard zelf houden, maar je kunt ze ook verkopen aan vrienden, buren of familie. Hoe meer je verkoopt, des te beter voor de Club!

Mocht je meer loten nodig hebben/verkopen, geef dat dan even door aan Willeke of Tjakkie. Indien nodig kunnen zij meer loten bestellen.

Dus vraag familie, vrienden, buren of ze loten van je af willen nemen.

We rekenen erop dat iedereen zijn/haar best doet om deze actie tot een succes te maken!!

Het bestuur


CB-SELECTIE KLAAR VOOR NIEUWE SEIZOEN NA GESLAAGD TRAININGSWEEKEND

Aankomend weekend staat alweer de eerste speelronde op het programma voor het nieuwe seizoen. Na een intensief, maar vooral bere-gezellig trainingsweekend is de selectie op volle oorlogssterkte en staat het te trappelen om weer te mogen beginnen.

Op vrijdagavond werd het trainingsweekend begonnen met een geweldige boksclinic, waarbij de selectie "gevechtsklaar" werd gemaakt. In de avond volgde wat ontspanning met een hapje, drankje en de nodige spelletjes.

De zaterdag stond in het teken van een tactische training in de ochtend, een priktoernooi in de middag en oefenwedstrijden tegen de selectie van Invicta/Frigo. CB 2 wist haar oefenwedstrijd te winnen, terwijl CB 1 en Invicta 1 er een gelijkspel van maakten. De dag werd afgesloten met pizza en een fantastische pubquiz.

Het trainingsweekend werd op zo dag afgesloten met een laatste uitlooptraining en een gezamenlijke lunch.

Zoals gezegd staat komend weekend de start van het nieuwe seizoen op het programma. CB 1 speelt op zondag 3 september thuis tegen concurrent SIOS (W) 1. Kom ons vlaggenschip allemaal aanmoedigen om er een geweldige seizoensopening van te maken!

 Tessa Hulshof kiest voor Club Brothers.

Voor het nieuwe seizoen 2017/2018 heeft Club Brothers haar eerste versterking binnen. Tessa Hulshof heeft ervoor gekozen om bij CB te komen spelen. De 21 jarige, woonachtig in Groningen, heeft na een jaar korfbal sabbatical besloten om de korfbalschoenen weer aan te trekken.

 

Tessa speelde in het verleden, twee seizoenen, bij stadsgenoot en studentenvereniging De Parabool. Hiervoor genoot ze haar gehele jeugdopleiding bij KV Noordenveld in Roden. Na een jaartje geen korfbal vanwege de studie in Arnhem besloot Tessa zich aan te melden bij CB.

 

Tessa geeft aan dat ze afgelopen jaar het korfbal zeker gemist heeft. En door de seizoensafsluiting bij CB (tien toernooi en BBQ) te hebben bijgewoond, de keuze is gevallen op deze leuke en gezellige club. Ze heeft veel zin om de club beter te leren kennen en haar debuut te maken in het Geel Zwart.

 

Het Bestuur en T.C. zijn zeer verheugd met deze versterking. We wensen Tessa veel plezier en succes toe.Seizoen 2016-2017 goed afgesloten.

Met een familietoernooi, tien/prik toernooi en bbq hebben de leden en aanhang van Club Brothers afscheid genomen van het seizoen 2016-2017.

 

Het familietoernooi werd uiteindelijk gewonnen door Fam. Gijsenij. 

 

Daarna barste de strijdt los rondom het tien/prik toernooi.

Na een spannende finale konden de namen van Roy en Anouk genoteerd worden voor op de beker. Hulde, Gefeliciteerd.

 

Als afsluiter stond de bbq gereed, mede mogelijk gemaakt door Willem-Jan. En bleef het nog lang onrustig.

We wensen iedereen een fijne vakantie en hopen dat we iedereen heelhuids en fris kunnen verwelkomen in het nieuwe seizoen.

 


Luca Spin ook volgend seizoen nog trainer / coach van Club Brothers!

Het bestuur van Club Brothers heeft voor volgend seizoen Luca Spin wederom bereid gevonden om aan de slag te gaan met het vlaggenschip van CB.

 

Luca Spin is dit seizoen begonnen met de selectie aan een proces. In d it proces zit nog genoeg rek en uitdaging voor de geboren Fries uit Wolvega. Luca heeft samen met de selectie een prima seizoen achter de rug. Met het eerste team het gehele seizoen bovenin meedraaien en met het tweede team ongeslagen kampioen geworden in de zaal.

 

 

Het bestuur is zeer tevreden met deze verlenging. Luca Spin is een trainer/ coach die bij onze club past. Met zijn postiviteit en bedrevenheid speelt de selectie als groep en brengen ze elkaar tot een hoger niveau. Het plezier wordt goed gecombineerd met wedstrijdfocus. 


FysioHereweg Groningen zorgt voor medische begeleiding van Club Brothers!

 

Mijn naam is Niels Veenstra, fysiotherapeut bij FysioHereweg en per 1 september ben ik langs de velden te vinden van Club Brothers. Ik zal dit seizoen de medische begeleiding verzorgen van de spelers en speelsters van Club Brothers. Ik zal m’n uiterste best doen om iedereen zo fit mogelijk te houden, of zo snel mogelijk terug te laten keren op het veld. Naast de spelers van de club ben ik er ook voor alle vrijwilligers, familie en vrienden van de club. Ik ben iedere woensdag van 20:30 – 22:00 aanwezig tijdens de training van de selectie. Indien dit niet lukt zal dit aangeven worden.

 

Ik ben sinds mei 2016 werkzaam bij FysioHereweg te Groningen, tevens sponsor van de club. Zelf mag ik ook graag sporten, met name voetbal, fitness en hardlopen. Momenteel voetbal ik bij Groen-Geel in Groningen. Door mijn ruime ervaring als fysiotherapeut en verzorger bij verschillende clubs en als ervaringsdeskundige, weet ik goed hoe het is om aan de kant te moeten zitten met een blessure of met pijntjes te moeten spelen.

 

Binnen de praktijk richt ik mij voornamelijk op de revalidatie van sporters, begeleiding bij hart en long problematiek en revalidatie na operaties. Maar ook met alle andere blessures kun je bij mij terecht.

 

Voor iedereen geldt dat ze op woensdag tijdens de training kunnen binnenlopen, maar een afspraak maken in de praktijk is ook nooit een probleem. Kijk voor meer informatie ook op www.fysiohereweg.nl of op de Facebook van Club Brothers of FysioHereweg.

 

Op naar een sportieve en blessurevrije samenwerking met Korfbalvereniging Club Brothers!

 24-02-2016

Promotie voor Club Brothers 1?

 

Het eerste staat momenteel op plaats twee in de 3de klasse A, zij komen hierdoor in aanmerking voor een promotiewedstrijd. 

 

De exacte datum, tijd en tegenstander wordt later bekend gemaakt. Vanaf de Club Brothers kantine zal er een supportersbus vertrekken naar de locatie waar de wedstrijd gespeeld zal worden. De kosten bedragen € 10,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen t/m 12 jaar. 

 

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar het volgende adres: opnaarde2deklasse@outlook.com*. Geef je snel op want vol=vol! De bus vertrekt echter alleen als er voldoende aanmeldingen zijn. Wij hopen dat jullie massaal het eerste komen aanmoedigen, dan kunnen we bij terugkomst in de kantine nog gezellig een hapje en een drankje doen.

 

* Geef je op voor 16 maart, zodat er op tijd een bus geregeld kan worden. 


20-02-2016

De definitieve indeling van het komend veldseizoen is reeds door de KNKV bekend gemaakt. Hieronder zie je wie onze toekomstige tegenstanders zijn. Voor alle indelingen, download het Excel-bestand onder aan de pagina.

Klasse 2A

Club Brothers 1

De Parabool 1

DTL 1

Olympia (T) 1

Rodenburg 1

Vitesse (Be)

Wordt Kwiek 1

WSS 1

 

Klasse R4A

Club Brothers 2

Kinea 2

LDODK/AH Gorredijk 4

Olympia (T) 2

Ritola 4

Rodenburg 4

VKC AROB/Oerterp 3

VZK/Donkerbroek 2

 

Klasse R5K

Club Brothers 3

Goorecht 1

OKO/BIES 3

WSS 5

 

Klasse R5U

Club Brothers 4

Goorecht 2

HHCombi 1

Korwi 4

Noordenveld 5

VKC/AROB/Oerterp 5

Wees Kwiek 2

 

Klasse C4H

DES (N) C1

Hoogkerk/Club Brothers C2

Sparta (Ze) C1

Stadskanaal ’74 C1

 

Groningen

Groningen (za)

Hantum (za)

Twijzel

Leek/Tolbert

Beilen

Jubbega

Oude Pekela

 

 

Groningen

De Knipe

Terwispel/Gorredijk

Twijzel

Groningen

Leek/Tolbert

Siegerswoude

Haule

 

 

Groningen

Hoogezand

Opende

Oude Pekela

 

 

Groningen

Hoogezand

Hooghalen

Winschoten

Roden

Siegerswoude

Nuis

 

 

Norg

Groningen

Zevenhuizen Gn

Stadskanaal

 

 


Download
Indelingen voorjaar 2016.xls
Microsoft Excel werkblad 713.5 KB

Club Brothers: 

Zilverlaan 10/5

9743 RK Groningen

050-3143255